Tax-and-Balances-logo-01

Zelfstandig beroepsbeoefenaar

U zit in het zelfstandig beroep

Tax & Balances heeft ruime praktijkervaring met het begeleiden van zelfstandig beroepsbeoefenaren en dan met name zij die werkzaam zijn in de zorgsector.

Cliënten, zoals huisartsen, tandartsen, medisch specialisten, orthodontisten en fysiotherapeuten vragen ons om het opstellen van hun jaarrekeningen, belastingaangiften en om een goed advies. Dat laatste betreft bijvoorbeeld het aangaan van samenwerkingen, toe- of uittredingen, praktijkovernames, omzettingen in B.V.’s.

Benieuwd wat Tax & Balances voor u kan betekenen?
Vraag een vrijblijvend gesprek aan!

U bent uitgedokterd?

Hoe wij te werk gaan

Een goede anemnese is noodzaak

 • Tijdens een eerste contact worden uw vragen en eventuele problemen in kaart gebracht.
 • Er worden werkafspraken gemaakt. Waar nodig worden oplossingsrichtingen besproken en afspraken gemaakt over de verdere uitwerking daarvan in een advies op maat.
 • Desgevraagd kunnen kosten inzichtelijk worden gemaakt.
Klanten reviews

Onze klanten over ons

Mr. Amkreutz is zeer veelzijdig en geduldig genoeg om te luisteren.Hij kijkt mee over de schouder bij het invullen, online, van de inkomstenbelasting. En biedt naast een prima overzicht van alle belastingmogelijkheden ook praktische oplossingen, waardoor je meteen 'ontzorgd' bent. Hij is makkelijk te bereiken, komt afspraken goed na en blijft gedurende de gehele periode op de hoogte van je situatie. Geen weggegooid geld dus, want je gaat weer opgelucht naar huis.

  P. Franken

  Vaste klant

  Prima dienstverlening. Een aanrader!

   Jan Berghs
   Jan Berghs

   Vaste klant

   Klantenstop

   Op dit moment hebben wij een klantenstop! Uiteraard blijven we bereikbaar voor onze vaste klanten op de bekende kanalen.

   Excuses voor het ongemak.

   Team Tax & Balances

   Tax-and-Balances-logo-01

   Solliciteren

   Zelfstandig beroepsbeoefenaar