Tax-and-Balances-logo-01

Particulieren

U bent particulier

Op deze wereld zijn er maar twee zekerheden: de dood en de belastingen. Of u nu wilt of niet, u krijgt dus hoe dan ook met belastingheffing te maken. 

Bij ‘belastingen’ denkt men in eerste instantie aan de jaarlijks terugkerende aangifte. Maar ook veranderingen in de privésituatie (zoals een huwelijk, echtscheiding of een emigratie/immigratie) of de aan- of verkoop van een woning hebben fiscale en juridische gevolgen. De fiscaliteit speelt dan ook steeds meer (of ‘liever’ gezegd te vaak) een belangrijke rol in ieders leven. En helaas wordt die rol te vaak onderschat.

Met onze jarenlange fiscale expertise begeleiden wij onze cliënten in elke fase van hun leven. En dat bij voorkeur proactief om problemen en risico’s te mijden.

Maar dat doen de adviseurs van Tax & Balances ook reactief wanneer een probleem uitmondt in een geschil. Want ook een particulier kan verstrikt raken in bijvoorbeeld een belastingprocedure. Is een dergelijk geschil onvermijdelijk, dan moeten de procedurekosten goed in het oog worden gehouden. Zodat niet geldt: “Wie procedeert om een koe legt er een op toe.” Er zal daarom altijd een kosten/bate-analyse moeten plaatsvinden, waarbij ook de risico’s en kansen voor de klant duidelijk in kaart zijn gebracht.

Benieuwd wat Tax & Balances voor u kan betekenen?
Vraag een vrijblijvend gesprek aan!

Behoefte aan duidelijkheid?

Hoe wij te werk gaan

Dat doen wij op een transparante en voor u begrijpelijke wijze.

 • Tijdens een eerste contact wordt het probleem in kaart gebracht.
 • Er worden oplossingsrichtingen besproken en afspraken gemaakt over de verdere uitwerking daarvan in een advies op maat.
 • Desgevraagd kunnen kosten inzichtelijk worden gemaakt.
Klanten reviews

Onze klanten over ons

Mr. Amkreutz is zeer veelzijdig en geduldig genoeg om te luisteren.Hij kijkt mee over de schouder bij het invullen, online, van de inkomstenbelasting. En biedt naast een prima overzicht van alle belastingmogelijkheden ook praktische oplossingen, waardoor je meteen 'ontzorgd' bent. Hij is makkelijk te bereiken, komt afspraken goed na en blijft gedurende de gehele periode op de hoogte van je situatie. Geen weggegooid geld dus, want je gaat weer opgelucht naar huis.

  P. Franken

  Vaste klant

  Prima dienstverlening. Een aanrader!

   Jan Berghs
   Jan Berghs

   Vaste klant

   Klantenstop

   Op dit moment hebben wij een klantenstop! Uiteraard blijven we bereikbaar voor onze vaste klanten op de bekende kanalen.

   Excuses voor het ongemak.

   Team Tax & Balances

   Tax-and-Balances-logo-01

   Solliciteren

   Particulieren