Tax-and-Balances-logo-01

Ondernemers

U onderneemt

Hier is Tax & Balances onder anderen actief op het terrein van de inkomsten- en vennootschapsbelasting, belastingprocedures, bedrijfsopvolging, fusies en acquisities, herstructureringen en (her)financieringen. 

Door onze integrale aanpak gaan wij als dienstverlener verder dan alleen een correcte afhandeling van de fiscale verplichtingen van de ondernemende klant.

Wij zijn niet alleen fiscalist, maar ook jurist en generalist. Daardoor is Tax & Balances inzetbaar bij de meest uiteenlopende zaken.

En dus bijvoorbeeld ook bij onderhandelingen met de fiscus, bij bezwaar- of beroepsprocedures of bij een belastingcontrole.

 

Tax & Balances verzorgt voor haar ondernemende klanten onder anderen:

 • het opstellen van de fiscale en/of bedrijfseconomische jaarrekening en eventuele deponeringen
 • het doen van alle soorten (Nederlandse) belastingaangiften
 • de btw- en de loonadministratie.
 

Wij maken met name gebruik van de software van Reeleezee en Exact en kunnen desgewenst de boekhouding met deze software verwerken.
Op verzoek stellen wij voor onze Duitse cliënten de jaarrekeningen in de Duitse taal op.

Benieuwd wat Tax & Balances voor u kan betekenen?
Vraag een vrijblijvend gesprek aan!

Ziet u met alle regels de bomen in het bos niet meer?

Hoe wij te werk gaan

U wilt met ondernemen bezig zijn en niet te veel met administratieve zaken.

 • Tijdens een eerste contact wordt bekeken welke taken u bij ons wilt neerleggen.
 • Er worden afspraken gemaakt over de uitvoering van de door u aan ons gegeven opdracht.
 • Desgevraagd kunnen kosten inzichtelijk worden gemaakt.
 
De naam Tax & Balances is overigens een woordspeling op het begrip “checks and balances”. Letterlijk vertaald: “controle en evenwicht”. Maar de term “checks and balances” komt uit het staatsrecht en duidt op een intern controlemechanisme dat fraude, fouten en misbruik moet tegengaan. Als juristen vonden wij het een leuk idee om dit begrip (dat een wezenlijk element is van de rechtstaat!) te betrekken in de fiscaliteit en om te buigen in de naam Tax & Balances. Want ook wij willen als fiscalisten met behulp van een systeem met “controle en balansen” fraude, fouten en misbruik voorkomen. En dat bezorgt ook u als ondernemer een gerust gevoel.
Klanten reviews

Onze klanten over ons

Mr. Amkreutz is zeer veelzijdig en geduldig genoeg om te luisteren.Hij kijkt mee over de schouder bij het invullen, online, van de inkomstenbelasting. En biedt naast een prima overzicht van alle belastingmogelijkheden ook praktische oplossingen, waardoor je meteen 'ontzorgd' bent. Hij is makkelijk te bereiken, komt afspraken goed na en blijft gedurende de gehele periode op de hoogte van je situatie. Geen weggegooid geld dus, want je gaat weer opgelucht naar huis.

  P. Franken

  Vaste klant

  Prima dienstverlening. Een aanrader!

   Jan Berghs
   Jan Berghs

   Vaste klant

   Klantenstop

   Op dit moment hebben wij een klantenstop! Uiteraard blijven we bereikbaar voor onze vaste klanten op de bekende kanalen.

   Excuses voor het ongemak.

   Team Tax & Balances

   Tax-and-Balances-logo-01

   Solliciteren

   Ondernemers