Tax-and-Balances-logo-01

Invoering één bankrekeningnummer bij de Belastingdienst

Op 3 maart heeft de nieuwe Staatssecretaris van Financiën een brief naar de Tweede Kamer gestuurd waarin hij in gaat op de laatste stand van zaken met betrekking tot de invoering van één bankrekeningnummer voor belastingplichtigen in het betalingsverkeer met de Belastingdienst.

In de brief geeft hij aan dat er verschillende maatregelen zijn doorgevoerd om het proces te versnellen zodat burgers en ondernemers die bewijsstukken moeten meesturen zo goed mogelijk door het verificatieproces worden geleid. Dit alles met het oog om de vertraging bij het eventuele uitbetalingen te voorkomen.

De originele planning was om vóór 1 juli 2014 deze overgang te voltooien maar de staatssecretaris geeft aan dat dit niet gered gaat worden.

Ontvangt u een toeslag of verwacht u een terugbetaling? Zorg er dan voor dat de Belastingdienst in het bezit is van uw goede rekeningnummer! Wij kunnen u hierbij ondersteunen.

Deel dit artikel:

Klantenstop

Op dit moment hebben wij een klantenstop! Uiteraard blijven we bereikbaar voor onze vaste klanten op de bekende kanalen.

Excuses voor het ongemak.

Team Tax & Balances

Tax-and-Balances-logo-01

Solliciteren

Invoering één bankrekeningnummer bij de Belastingdienst