Tax-and-Balances-logo-01

Diensten

Onze diensten

Voor onze klanten bieden wij o.a. de volgende diensten aan.

Wij richten ons voornamelijk op de ondernemer, de zelfstandig beroepsbeoefenaar en particulieren. Maar ook accountants- en administratiekantoren kunnen bij ons terecht als zij op zoek zijn naar een betrouwbare partner voor de fiscaal-juridische ondersteuning van hun cliënten. 

Uiteraard kost die dienstverlening in zekere zin geld. Maar het leveren van kwaliteit kost nu eenmaal geld, terwijl het uitblijven van een goed advies kapitalen kost. En daarmee is goedkoop duurkoop.

Ondernemers

Door onze integrale benadering gaan wij als dienstverlener verder dan alleen een correcte afhandeling van de fiscale verplichtingen van de ondernemende klant.

Particulieren

Met onze jarenlange fiscale expertise begeleiden wij onze cliënten in elke fase van hun leven. En dat bij voorkeur proactief om problemen en risico’s te mijden.

Zelfstandig beroepsbeoefenaar

Een specialisme is de zelfstandig beroepsbeoefenaar en met name medici, zoals huis- en tandartsen, specialisten, orthodontisten en fysiotherapeuten.

Accountants- en administratiekantoren

Wilt u een betrouwbare en betaalbare partner bij de fiscaal- juridische ondersteuning van uw cliënten, dan staan wij graag voor u klaar.

Klantenstop

Op dit moment hebben wij een klantenstop! Uiteraard blijven we bereikbaar voor onze vaste klanten op de bekende kanalen.

Excuses voor het ongemak.

Team Tax & Balances

Tax-and-Balances-logo-01

Solliciteren

Diensten