Tax-and-Balances-logo-01

Accountants- en administratiekantoren

Uw fiscale partner

Op zoek naar een betrouwbare partner voor de fiscaal-juridische ondersteuning van uw cliënten?

Tax & Balances zowel binnen, maar soms ook ver buiten de Euregionale grenzen. Het kantoor is onafhankelijk, maar wel stevig verankerd in een relatienetwerk van specialisten op andere terreinen. Een netwerk dat kan worden ingeschakeld voor de klant wanneer de situatie dat verlangt. Het kantoor geniet een reputatie die niet gebouwd is op beloftes. 

Bij Tax & Balances kan men rekenen op een dienstverlening van hoog niveau. De naam Tax & Balances is overigens een woordspeling op het begrip “checks and balances”. Letterlijk vertaald: “controle en evenwicht”. Maar de term “checks and balances” komt uit het staatsrecht en duidt op een intern controlemechanisme dat fraude, fouten en misbruik moet tegengaan. 

Als juristen vonden wij het een leuk idee om dit begrip (dat een wezenlijk element is van de rechtstaat!) te betrekken in de fiscaliteit en om te buigen in de naam Tax & Balances. Want ook wij willen als fiscalisten met behulp van een systeem met “controle en balansen” fraude, fouten en misbruik voorkomen.

Benieuwd wat Tax & Balances voor u kan betekenen?
Vraag een vrijblijvend gesprek aan!

Behoefte aan een betrouwbare partner?

Hoe wij te werk gaan

U zoekt een partner die uw dienstverlening vergroot

 • Een eerste contact blijkt de basis van een langdurige relatie.
 • Al dan niet geanonimiseerd legt u het probleem van uw klant voor. Wij bespreken de eventuele oplossingsopties en er worden afspraken gemaakt over de verdere uitwerking daarvan in een advies op maat.
 • Desgevraagd kunnen kosten inzichtelijk worden gemaakt.
 • Met een goed en gerust gevoel gaat u terug naar kantoor.
Klanten reviews

Onze klanten over ons

Mr. Amkreutz is zeer veelzijdig en geduldig genoeg om te luisteren.Hij kijkt mee over de schouder bij het invullen, online, van de inkomstenbelasting. En biedt naast een prima overzicht van alle belastingmogelijkheden ook praktische oplossingen, waardoor je meteen 'ontzorgd' bent. Hij is makkelijk te bereiken, komt afspraken goed na en blijft gedurende de gehele periode op de hoogte van je situatie. Geen weggegooid geld dus, want je gaat weer opgelucht naar huis.

  P. Franken

  Vaste klant

  Prima dienstverlening. Een aanrader!

   Jan Berghs
   Jan Berghs

   Vaste klant

   Klantenstop

   Op dit moment hebben wij een klantenstop! Uiteraard blijven we bereikbaar voor onze vaste klanten op de bekende kanalen.

   Excuses voor het ongemak.

   Team Tax & Balances

   Tax-and-Balances-logo-01

   Solliciteren

   Accountants- en administratiekantoren